IMG-LOGO
bowlaren@outlook.se
IMG-LOGO
ICON
ICON 0
IMG-BLOG

Lucky Larsen Masters drar igång säsongen!

Av Tim Davidson | 14 Aug, 2018 | Tävlingar |

Säsongsstarten är runt hörnet och Sveriges största tävling Lucky Larsen Masters går av stapeln för andra gången i slutet av augusti. Förra årets vinnare, Jason Belmonte, kommer tillbaka för att försvara sin titel. Startfältet är väldigt starkt med många PBA-stjärnor, mestadelen från USA men även från Sverige, England, Kanada, Danmark, Finland, Colombia och Lettland.

I skrivande stund är det 361 spelare anmälda på sammanlagt 780 starter. I år är det hela 60 stycken som går till final varav 7 stycken går vidare från Early Bird! Så har du inte bokat in dig är det dags att du gör det! Ta chansen att spela med några av världens bästa bowlare!

Samtidigt som Lucky Larsen drar igång spelas även en av de största tävlingarna för damer i Helsingborg - Motiv Olympia Ladies Open! Denna tävling har två klasser, Open och HCP. För de som startar den 25e eller 26e augusti finns det chans att vinna en fri start till Lucky Larsen Masters!

En helt ny tävling för i år spelas i Kvänum! Lumber & Karle Open spelas mellan 6e september och 11e november med ett förstapris på 10.000 kr! Tävlingen spelas på Chichen Itza 40 fot.

De olika Tourerna har även börjat komma ut med sina första deltävlingar. Senior Tour har öppnat sin anmälan för första tävlingen i Vårby, Smålandstouren har öppnat anmälan för sina tre första deltävlingar i Borås, Värnamo och Nässjö och Västmanlandstouren har öppnat anmälan för deltävlingen i Eskilstuna.

Så för den spelsugne finns en hel del att börja planera med redan nu!
Alla tävlingar hittar du i TÄVLINGSLISTAN!