IMG-LOGO
bowlaren@outlook.se
IMG-LOGO

IMG-ABOUT

Välkommen till nya Bowlaren.se!

Sommaren börjar närma sig sitt slut och bowlingsäsongen är runt hörnet. Bowlaren.se har under sommaren fått sig ett litet ansiktslyft och jag hoppas nu kunna ge er en intressant och rolig sida för alla bowlare!

Tävlingslistan är kvar med samma information och översikt som tidigare, men nu på en egen sida. Uppdateringen av sidan medför även den första nyheten som jag kallar "Tips från Coachen". Jag kommer i detta segment komma med träningstips som jag lärt mig under mina år som bowlare. Jag kommer även intervjua tränare och spelare om hur de tränar och om övningar, verktyg och andra träningstips de kan rekommendera för alla som vill utveckla sitt spel. Jag har även öppnat en liten webbshop där jag inom kort kommer sälja t-shirts och tröjor, för både träning och vardag, med schyssta bowlingtryck som jag själv har designat. Just nu ligger det bara några exempel på hur de kommer att se ut. Om något är av intresse, så är det bara att kontakta mig via e-mail!

Är det något du saknar på webben som har med bowling att göra? Skicka iväg ett e-mail eller kontakta mig via Facebook. Du hittar min Facebook-sida genom Facebook-ikonen längst upp eller längst ner till vänster.

Hoppas du kommer trivas på nya Bowlaren.se!